Gepersonaliseerd kraamcadeau

 

 

Voor jongens, zoals pasgeborenen, kunt u een Wellness Stain Dresser combineren met een Liveseeenplete-aanvraag voor luiers met korting.

Als je een beetje extra geld hebt en aan een speciale baby wilt geven, dan bieden wij een collectie goed gemaakte rompertjes aan met een borstvoedingshoesje erop gedrukt. Ze zijn voorzien van een gevormde inlegger voor slechts 4oz. moedermelk. Verspil je geld niet aan vervangers, want die kun je gewoon niet gebruiken als digestief. Dit is het hoogtepunt van een groot onderzoeksproject over dit onderwerp en wordt het “Maternity Onesie Project” genoemd. Het is momenteel reeds goedgekeurd door het Amerikaanse Congres van Verloskundigen en Gynaecologen.

Heb je een baby gezien die een waterdichte jas nodig heeft? Zou je niet geĆÆnteresseerd zijn in een zelfgemaakt waterdicht luik? Bedenk dan wel dat het voor baby’s erg zwaar is om op de grond te zitten. Je kunt proberen de jas in een koerierstas op te bergen als je erg snel loopt. Zorg er wel voor dat u weet hoe u het luikje moet openen, want u moet de baby erin stoppen.

Er zijn nog andere dingen waar de ouders op moeten letten. Een waterdichte afsluitbare molton aan een slang zal perfect zijn voor een baby die iets waterdichts nodig heeft. Als er een verandering van omgeving zal zijn, kan het nodig zijn om een killer te ontdooien in een plastic bakje dat in de luierkast kan worden opgeborgen. Een uitwendig afsluitbare kussensloop zou ook een geweldig geschenk zijn voor moeders die na de bevalling een massage nodig zullen hebben. Neem een mooie selectie van zakjes en geef ze aan de echtgenote of vriendin die zal instaan voor het zware werk.

Wie thuis over weinig middelen beschikt, heeft toch de kans om iets speciaals voor zich te laten maken. De meest voor de hand liggende optie is het ontwerp op een baby zelf te drukken. Voor moeder en baby is dit een geweldige manier om je creativiteit te uiten. Andere mogelijke producten zijn handgemaakte siliconenproducten, gefabriceerde bio katoenen producten, biologische en chemicaliƫnvrije zijden tissues of zelfs natuurlijke producten zoals berkenbladeren die tijdens het geboorteproces kunnen worden gebruikt. Een gebreide rollende drager zou een heel leuk gepersonaliseerd kraamcadeau voor de moeder zijn, of een patroon dat kan worden geknipt en bewerkt als een drager voor een pasgeborene. U vindt vast wel iets dat u zelf zou willen en moeten maken.

lees meer:

  • babykleding setjes 1000
  • exclusieve babykleding 260

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.