Gezonde babyvoeding

Een van de meest voorkomende vragen als ouders is: “Hoe kan ik mijn baby uit een flesje voeden?” In de wereld van vandaag is er veel keuze aan zuigelingenvoeding. Geen enkele kan echter de voordelen en de voeding van moedermelk vervangen.Borstvoeding

Hoewel het als de beste voeding voor een baby wordt beschouwd, is het voor een volwassene niet altijd de gemakkelijkste om ermee om te gaan. Veel baby’s verkiezen de ene fles niet boven de andere. Daarom kunt u het beste beginnen met één flesje om uw baby mee te laten kennismaken. Wanneer u uw baby de fles geeft, zorg er dan voor dat u de juiste verhouding gebruikt. Laat hem niet zien dat u twee potjes of bekers gebruikt om zijn eten te maken. Hij zou het idee kunnen krijgen dat u voedsel hamstert of opslaat.

Aangezien de fles die wij gebruiken 12 milliliter is, drinkt onze zoon gemiddeld 12 ons in 3-4 maanden. Dit klinkt niet als veel, maar u wilt uw kind niet dwingen minder te eten dan hij kan drinken. De meeste zuigelingen die met de fles gevoed worden en koemelk krijgen, drinken de fles leeg. Voor onze doeleinden, kunnen we die vraag beantwoorden met 100%. Je baby gaat eten wat jij in hem hebt opgeslagen.

Om u te helpen bij het geven van flesvoeding, zijn hier een paar tips om in gedachten te houden:

Geef uw baby geen flesvoeding met vruchtensap, pruimensap, spaghettisaus of aardappelpuree.

Mijn favoriete manier om ze (of mijn kinderen!) een flesje te geven is een fles water van een liter. Vul de fles met water en geef hem aan de baby. Hij of zij zal er de rest van de dag uit drinken. Dan vul je hem bij en je hebt 2-3 porties water voor die dag.

koraal calcium pillen. Deze tabletten zijn verkrijgbaar bij de meeste samengestelde apotheken. Ze zijn geactiveerd met calciumcarbonaat. De beste keuze is een koraalcalcium vitaminesupplement. Hoewel een supplement makkelijker is, krijg je echt waar je voor betaalt als het op dit soort supplementen aankomt. Bespaar je geld en de gezondheid van je baby. Als je je eigen baby flesvoeding geeft, heb je het calcium al in je lichaam opgeslagen.

Bietensap. Meng een paar schijfjes biet met de fles van je baby. Ze zijn het beste wanneer ze gedronken worden wanneer de baby geen honger heeft.

Gevriesdroogd fruit. Gedroogd fruit (en groenten) kan aan bijna elk drankje worden toegevoegd. Ons gezin vindt het heerlijk om een paar vanillebonen toe te voegen aan de flesvoeding die we onze kinderen geven. Voeg nooit suiker toe, anders stapelen de calorieën zich op.

Praktisch zout met weinig calorieën is verkrijgbaar in de vorm van selderij tabletten of poeder, en wij nemen er altijd een paar mee in de auto. Zout is essentieel voor een goed immuunsysteem, en u moet ervoor zorgen dat uw kind een dieet eet dat hiermee in overeenstemming is.Kruiden, specerijen en specerijen

Gehydrolyseerd eiwit. Consequent gebruik van deze vorm van proteïne is goed Buddy werkt goed met al onze producten. Raadpleeg altijd uw arts voordat u een nieuw product gaat gebruiken.

Kruiderijen, kruiden en specerijenHoewel aan de meeste van onze producten kruiden en specerijen worden toegevoegd, willen wij er soms slechts enkele aan de formule toevoegen om het voedsel smakelijker te maken.Kruiderijen bestaan over het algemeen uit uien, knoflook, gember, en diverse andere hele kruiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.