Hapjes baby

“Wat is het?” is het antwoord op die vraag. Een versbereide flesvoeding, speciaal gemaakt voor uw 4 maanden oude baby. U ziet uw baby voeden uit een flesje met een voedingsonderzoek dat is gebaseerd op de behoeften van een pasgeboren baby. Het antwoord op de vraag wat is het? kan op verschillende manieren beantwoord worden. Persoonlijk is het beter om de fles te verstoppen wanneer u hem ermee laat kennismaken.

Kruidenformules zijn ook hier even belangrijk. Deze zijn samengesteld uit plantaardige stoffen in plaats van synthetische stoffen. Ze hebben het voordeel dat ze veiliger en doeltreffender zijn. Maar de kern van het probleem is dat ze zijn samengesteld voor een volwassen klant en niet voor een baby. Als uw kind dus nog geen 2 jaar oud is, kunt u beter de etiketten lezen en de voorkeur geven aan die met “ERAL Pricing”!

De commerciële babyvoeding is vooral nuttig omdat zij reeds “voorverteerd” is. Bij het verteringsproces is er dus slechts een oppervlakkige veronderstelling van veiligheid. U moet nagaan of de eerste voeding van uw baby al dan niet is samengesteld voor een zuigeling of een volwassene.

Baby’s lopen risico’s wanneer ze voor het eerst in huis komen. Laten we aannemen dat u uw baby net van vrienden hebt gekocht en dat u geld wilt besparen. Uiteraard! U bent klaar om hem of haar te voeden. Gooi de cornflakes, flesvoeding, flesvoeding, flesvoeding, en de melk er maar bij. Een totaal van $15,00 aan boodschappen voor een baby met een eerste maaltijd! $100,00 later of zo heb je $ cafetaria kaas, $ brood, $ ontbijtgranen, $ en $ meer! Hopelijk kun je iets bedenken wat er in gegooid kan worden wat beter is voor de behoeften van je baby. Maar hoe doe je dat? Er zijn al te vaak voedingssupplementen voor bij de eerste maaltijden van je baby. Deze zijn vaak vetrijk en gaan ervan uit dat een volwassene ze kan eten. Belangrijk voor de voeding van je kind, maar niet van het grootste belang. Sondevoeding wekt sneller en harder maagkrampjes op omdat er geen eten in zicht is. Voel je vrij om te vervangen. Nogmaals, dit is een geheel persoonlijke beslissing. Als je snel voeden als een karwei ziet, prima. Er zal altijd een moment zijn dat je niet kunt voeden.

Wij voeden onze kleine kinderen die in de kinderopvang zitten gemakkelijker dan wij onze zuigelingen voeden. Dit gebeurt voor het hele gezin. Zuigelingen zijn vaak moeilijk te voeden in de eerste levensdagen omdat zij een kleine maag hebben en het assimilatieproces belangrijk is. We doen ons best met onze zuigelingen in de dagopvang. Maar we voeden onze kleine kinderen zo snel als we kunnen. Als we dat niet doen, raken we ze kwijt. Ik betwijfel of je veel zuigelingen zult vinden die alleen gevoed worden met crèchevoeding. Onze afhankelijkheid van kinderdagverblijven is een recent verschijnsel. Hierdoor is de kinderopvang vaak verantwoordelijk voor de voedingstoestand van uw kind gedurende de dag.

In de meeste gevallen is de eerste maaltijd van uw baby een vaste maaltijd. Fruit en melk worden over het algemeen op kamertemperatuur bewaard, wat voor de meeste baby’s aanvaardbaar is. Fruit speelt een belangrijke rol bij de vertering van eiwitten, bijvoorbeeld kip. De vaste maaltijd wordt bij het afbreken omgezet in gas dat spijsverteringsenzymen bevat.

Omdat het belangrijk is de tanden schoon te houden en na de maaltijd te spoelen, krijgt uw baby vaak een mild laxeermiddel, zoals sorofil of prednison. Dit is geen normaal proces en u moet hiermee stoppen zodra uw kind tekenen van indigestie vertoont. Dit geldt vooral voor heel jonge kinderen.

Naarmate uw kind opgroeit, zult u Splenda of NutraSweet aantreffen in bak- en braadproducten, babyvoeding, bepaalde geneesmiddelen, enz. Deze producten moeten worden gebruikt zoals aanbevolen tot uw baby 6 maanden oud is.

Behalve een poederdrankje dat in melk of water kan worden gegeven, heeft echte voeding de voorkeur om uw baby te voeden. Wij kunnen een volledige zuigelingenvoeding verstrekken als uw baby daar op dat moment aan toe is. Wij kunnen monsterflessen naar u toesturen samen met de kinderarts van uw baby, zodat u voortdurend contact kunt houden als uw baby te laat komt met een snelle gewichtstoename of last heeft van constipatie.

Een van de punten van zorg bij babydiëten is het vitaminegehalte. Deze diëten bevelen over het algemeen diëten met veel eiwitten en weinig vet aan, maar verwaarlozen de variatie. Laten we eerlijk zijn, variatie is de specerij van het leven en je kunt nooit genoeg variatie hebben. Matiging is de sleutel. Je moet je realiseren dat wortels geen wortels zijn. Waar je je echt zorgen om moet maken is dat je je baby alleen geeft wat het beste is voor zijn of haar tere lijfje.

De meeste diëten die u voor uw baby samenstelt, zullen grote hoeveelheden groenten bevatten, zoals groene erwten, wortelen, pompoen, sla, enz. Deze groenten zijn goed, maar het is niet nodig om je baby hoge concentraties vitamine A te geven.

 

lees meer

Verse babyvoeding

Beste babyvoeding

Leave a Reply

Your email address will not be published.