Kind, Toren, Bouwstenen, Blokken

In de wereld van vandaag brengen veel kinderen de meeste tijd door binnen televisie te kijken. Spelen en omgaan met andere kinderen kan voor sommige kinderen een echte uitdaging zijn. Wat kunnen we doen om kinderen aan te moedigen om te spelen en creatief te zijn?

Een beetje recyclen

Moedig uw kinderen aan om regelmatig te lezen en maak ze geduldig. Ik ken ouders die de boekenkasten van hun kinderen netjes en schoon houden. Dat geeft hun kinderen een schone trots. Sommige kinderen vinden het moeilijk om de boeken te openen en de pagina's eruit te trekken en willen pagina's omslaan. Dit zou geen probleem moeten zijn. Ze kunnen de pagina's gewoon omslaan en vervolgens uitvouwen en lezen, als ze dat willen. De kinderen vinden het heerlijk om met de boeken te spelen en zullen graag alleen spelen terwijl ze de pagina's openslaan.

Kinderen helpen graag en ouders vervelen zich vaak. Zorg dus voor een doos met interessante huishoudelijke rommel. Dit houdt ze bezig en is interessant om naar te kijken. Dit kunnen plaatjes, snuisterijen en kleine balletjes zijn.

Denk aan de spullen die je in huis hebt liggen en verander ze in speelspullen voor je kinderen.

De kindertafel

Als kinderen ouder worden, moeten ze tafelmanieren leren. Dit zorgt ervoor dat ze uit respectabele kommen eten. Manieren thuis volgen uw kind naar de speelplaats en bepalen het soort eetstations dat ze op school ervaren.

Sommige kinderen lijken nooit te leren iets van tafel op te rapen. Dat is heel normaal en ze ontwikkelen zich wel in hun eigen tempo. Als dit echter een probleem is, leer ze dan vroeg hoe ze naar een stoel moeten grijpen en deze tussen twee poten moeten zetten als ze er een nodig hebben, of achter de tafel moeten lopen als ze een doel proberen te bereiken.

Aangezien kinderen te jong zijn om goede tafelmanieren te kennen, moet u ervoor zorgen dat u dit van jongs af aan leert. Dit is niet alleen vermakelijk, maar spreken uit ervaring is de beste voorbereiding. Het is belangrijk dat iedereen comfortabel aan tafel zit, dus zorg dat dit zo snel mogelijk gebeurt.

Geef de kinderen boeken of interessante boeken om te lezen of zorg voor voldoende kleurpotloden en stickers. Ze houden gewoon van kleuren, iets waar ze nooit genoeg van lijken te krijgen.

Dieren

Leg uw kinderen van jongs af aan uit dat ze nooit met een dier mogen spelen zonder dat de eigenaar of trainer van het dier er is om over hen te waken. Borstel ze, speel met ze, knuffel ze, enz. Ja, je mag een dier aaien, maar dit mag alleen op bepaalde tijden.

Tafelmanieren

Role playing at this age willHope you have noticed how they want to major on the table and move everything around. This can be easily solved by moving the positioned mats and coffee tables around. Wherever possible, provide a table cover if that is possible.

It is preferable that you always have something to move. I would suggest a large wading pool that provides sand boxes for the children to play in and then have a place for the toys to lie hidden again.

The Table

At many families it has been mentioned that the rooms get cluttered with toys, and maybe even furniture. The reality is that almost none of this is used. It most probably is an accident waiting to happen, and when it does you will know why. Sit down and decide what can get pulled off the table. Make a rule for the children to take off a piece every day or they will have to buy something. That's right, cents.

Some kids like to take scissors to cut up paper and familiarize themselves with PIG Indices. That's a good learning tool to have lying around. Keep an eye on your ten, if that's still being abused, use a similar version to help cultivate his hand, and teach him independence.

Salontafels kunnen een thuis worden voor zowel de slakken als de zonnebloemen. Dat is goed. Leer ze de wet van ruimtelijke dimensies en ze zullen creatiever zijn. Verzamel dingen zoals dennenappels en twijgen in de tuin en gebruik ze voor spelletjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.