Verpleegkundige Breda

De hoofdverantwoordelijkheid van een verpleegassistent is de patiënt stabiel en in leven te houden. Intramurale: Een patiënt wordt voor langere tijd in het ziekenhuis opgenomen. Dit kan zijn vanwege een kwaal die meer tijd vergt of een operatie die meer tijd vergt voor het herstel van de patiënt. Soms wordt een patiënt een week of langer in het ziekenhuis opgenomen om hem/haar en de hele familie de nodige medische verzorging te kunnen geven. Nadat de nodige controles zijn verricht, blijft de patiënt gewoonlijk ten minste 1-2 dagen in het ziekenhuis. In dit stadium plant de verpleegkundige de volgende afspraak met de arts. Soms zal hij/zij niet in staat zijn om dezelfde dag door te gaan. Dit kan zeer frustrerend zijn voor zowel de verpleegkundige als de patiënt. Soms voelt de patiënt zich nog meer gefrustreerd omdat hij/zij moest wachten op het bezoek, maar niet de juiste tijd kreeg voor dit bezoek. Dit kan zeer frustrerend zijn voor de patiënt en nog meer frustrerend voor de verpleegkundige. Deze verpleegster moet in staat zijn de nodige medicatie voor te schrijven, de bloedglucose van de patiënt om de 8 uur te controleren en de nodige venepunctuur te doen.

Bedside Manner Gewoonlijk zal de verpleegster niet veel problemen hebben met de bezoekers van de patiënt omdat dit niet het gebruikelijke huis van de patiënt is. De zorgontvanger is echter niet gewend aan bezoek. De verpleegkundige kan de vrienden en familieleden van de patiënt vragen om de patiënt te bezoeken. Zij kunnen cadeaus voor de patiënt meebrengen of bloemen voor zijn/haar bezoek.

Als het bezoek voorbij is, zal de verpleegster de patiënt vragen in de bezoekkamer te blijven tot de bezoekende verpleegster de bezoekers van de patiënt binnenbrengt. Dit is meestal het moment waarop het bezoek eindigt.

Bezoek aan de patiënt mag maar een paar minuten duren. De verpleegster dient de kamer voor de patiënt te verlaten en de patiënt te informeren dat bezoekers cadeautjes willen meebrengen. De verpleegster moet de patiënt van tevoren informeren, maar mag geen extra bezoekjes brengen aan de bezoekkamer terwijl de patiënt in het ziekenhuis is.

De verpleegster zal de patiënt dan het gratis nummer laten bellen dat het ziekenhuis heeft. Dit nummer moet op het bureau van de patiënt worden opgehangen. Natuurlijk moet u wachten tot de verpleegster de patiënt naar de lobby van het ziekenhuis brengt. Eenmaal daar zal de verpleegster de receptioniste informeren dat de patiënt naar de lobby zal komen. Zodra dit is gebeurd, zal de verpleegster de opsteller melden dat de patiënt klaar is om opgehaald te worden. Denk eraan, dit is een vrijwillig bezoek van vrienden en familieleden. Niemand kan worden gedwongen om dit in uw ziekenhuis mee te maken. U hoeft niet noodzakelijk met een vreemde naar bed te gaan, maar u moet altijd op uw hoede zijn voor wie u kiest om te bezoeken.

Zodra uw dierbare zich aanmeldt voor hospicezorg, moet u ook rekening houden met een aantal geschenken van haar naaste familieleden. Zij zullen u zeker betekenisvolle voorwerpen geven die uw dierbare aan u zullen herinneren. Het is in uw eigen belang om te bedenken en te plannen wat de beste geschenken zijn om te geven. Als je bijvoorbeeld een winkel in het ziekenhuis hebt, plan dan om een cadeaubon te kopen voor de apotheek van je keuze. Zodra u deze bon, kunt u besteden quality time winkelen voor de aandelen die u wilt. Dit is een voordeel voor u, omdat u kunt geven geschenken die zijn bedoeld om iets waardevols te geven aan uw geliefde.

Het bezoek zal nog enkele dagen duren nadat de patiënt is ontslagen. U moet immers ook plannen maken voor de hersteltijd van uw familielid. U moet de patiënt snel na haar ontslag uit het ziekenhuis bezoeken. Dit geeft u de tijd om haar aanstaande afspraak in het hospice te plannen. Breng haar zo snel mogelijk op de hoogte. Als u weet dat ze een spiritueel consult nodig heeft, kunt u dit ook regelen.

Lees meer

Coaching

Life coach

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.