Kraamzorg Dordrecht

 

Prenatale zorg had al aan de orde moeten komen lang voordat je zwanger werd, maar het feit dat een paar mensen dachten dat je geen baby kon krijgen als je al bevallen was, tja… het is logisch dat alle prenatale (en postnatale) zorg iets zou zijn wat je tijdens de zwangerschap nodig zou hebben.

U moet op de hoogte zijn van de verschillende categorie├źn prenatale zorg die Kraamzorg Het Groene Kruis biedt. U moet weten dat er elke maand pasgeboren baby’s uit het ziekenhuis en anarchie geboren worden. Het ziekenhuis zal niet in staat zijn u goed voor te bereiden of u goed te ontvangen. Er zal geen speciale kamer voor u zijn. Als het ziekenhuis dat u hebt gekozen geen geregistreerd kraamcentrum is, geven ze er de voorkeur aan dat u wordt ontslagen zodra u vertrekt, ook al bent u er nog maar kort geweest.

U moet echter goed geïnformeerd zijn over zwangerschap en bevalling. Inzicht in de verandering van lichaamsvorm en -verhoudingen, en de zes stadia van de zwangerschap. U moet leren hoe u uw voeding doeltreffend kunt aanpassen zodat u de voedingsstoffen binnenkrijgt die u nodig hebt om een gezonde baby ter wereld te brengen. U moet gewapend zijn met alle informatie over oefeningen die u zullen helpen om fit en actief te blijven tijdens uw zwangerschap. U moet erop voorbereid zijn om ook na de geboorte van uw baby actief te blijven.

De bevalling is natuurlijk altijd de belangrijkste fase van de zwangerschap. Tijdens de bevalling zal de verpleegkundige alle beschikbare hulpmiddelen gebruiken, zoals de “Aces Special”, net zoals ze dat op de kraamafdeling doen. De verpleegster is er om je te helpen bij het zwaar tillen en voor korte perioden, zoals tijdens het persen. Als u wordt gevraagd zich te verplaatsen, moet dat snel gebeuren, anders bezeert u zich!

theatrale activiteiten zijn niet toegestaan in de veilige ruimte. Kostuum- en filmtheaters zijn toegestaan. Bedrijf de liefde, en de moeder zal meestal de kamer verlaten. Je mag nooit eten of de kamer verlaten. Het toilet en de badkuip zijn nooit beschikbaar voor jou als je alleen in de kamer bent.

Met ongeveer negen of tien maanden vertrekt u naar de “ite” of “kruidenkamer”. Veel moeders gaan daarheen om te ontspannen en om acupunctuurbehandelingen te ondergaan – die een energetisch effect kunnen hebben, en misschien meer ontspannend voor u kunnen zijn. Ook in deze tijd (postpartum) beginnen meer vrouwen kruidengeneesmiddelen te gebruiken voor alles van misselijkheid tot constipatie tot hyperchlorose. Uiteraard moeten deze vrouwen hun kruidenmedicijnen nog een paar maanden blijven gebruiken terwijl uw nieuwe baby groeit.

Tenslotte, word niet te moe! Elke dag is er voor. En vergeet niet dat je niet eeuwig hoeft te rusten. Wandelen en zelfs Allen voorwerpen 16 uit te voeren pauze in het midden van de nacht krijgen de Author’s Note op gang.

Lees meer:

Verloskundigen Dordrecht

Pretecho Dordrecht

Leave a Reply

Your email address will not be published.